Iltarastit ajanotolla ja omatoimirasteina

Tämän viikon (viikko 30) iltarastit kisarasteilla Iso-Kakkorissa Karijoella. Tarjolla myös ajanotto, joka poikkeuksellisesti KESKIVIIKKONA 28.7. Metsään voi lähteä klo 17-19. Opastus Kauhajoki-Karijoki tieltä. Google Maps linkki Karijoen metsästysseuran majalle (Luovankyläntie 202, Karijoki)

Omatoimirastit tarjolla loppuviikon to-su. Omatoimirastien karttoja saa Kauhajoen Kesportin lisäksi myös sähköpostiinsa itse tulostettavaksi verkkosivujemme ”Iltarastit -> Iltarastikalenteri 2021 ja tulokset” -sivuilta klikkaamalla tapahtuman Ilmoittaudu-paniketta. Jokainen osallistuja syötetään omalla ilmoituksella, samalla osallistuu Kesport -lahjakorttien arvontaan. Kertamaksu 5€ tilisiirtona tai Smartum mobiilisovelluksella. Myös EPSU-kortti käy. Alle 20-vuotiaille ilmainen. Ohjeet ilmoittautumislomakkeessa. Varaudu 10-15 min järjestelmäviiveeseen karttojen saapumisessa sähköpostiin.

Karttoja saa ostaa myös Kauhajoen Kesportista aina kyseisen viikon keskiviikosta lähtien.
Kartan hinta on sama kuin iltarasteilla eli 5e/henkilö ja alle 20v ilmaiseksi. Maksu käteisellä, varaa tasaraha. Myös smartumin seteli käy maksuksi tai maksu smartumin mobiilisovelluksella. EPSU kortilla ilmaiseksi. Kerro  nimesi  ja ratasi kun haet karttaa. Käytämme tietoja suunnistustilastoihin sekä  huhti-toukokuussa karttoja lunastaneiden/rasteilla käyneiden kesken arvotaan 2 x 20e Kesportin lahjakorttia.

Iltarastit korotilanteesta johtuen omatoimirasteina. Rastit ovat paikoillaan aina torstaista sunnuntaihin klo 18 asti. Omatoimirasteilla ei ole käytössä leimasimia, rasteilla vain rastiliput ja rastikoodit. Ratoja on tarjolla A, B ja C mahdollisuuksien mukaan myös D (tai RR). Ilmoitamme heti näillä sivuilla kun mahdollisuus normaaliin iltarastitoimintaan alkaa.

Kategoria(t): Uncategorized. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.