Facebook Kauhajoen Karhu Suunnistus

Cover for Kauhajoen Karhu Suunnistus

Viikonlopun rasteja kiersi 26 suunnistajaa. Kinkun voitti Mikko Mäkitalo. Kiitos kaikille kinkkurasteille osallistuneille. Kiitos rastien järjestäjät, Anne ja Juhani Lehtinen. Hyvää Joulun aikaa sekä rastirikasta Uutta Vuotta 2021! Myös joulutonttu osallistui rasteille, kuten kuvasta näkyy (kuvaaja Tapani Ojala). ... See MoreSee Less

Katso Facebook

Omatoimiset kinkkurastit la-su 12.-13.12.20 Kauhajoella Sotkan alueella. Sunnuntaina rastit paikoillaan klo 17 asti. Rasteilla lippu ja koodi. Karttoja saa Annelta (puh. 041 4462960, päivisin laita viesti tai an.lehtinen@luukku.com). Karttoja toimitetaan perjantaista lähtien sähköpostiin itse tulostettavaksi tai kerrotaan ilmoittautuessa mistä kartan voi noutaa. Hinta kaikilta 5e. Ohjeet maksustakin saat kun ilmoittaudut. Matkat C 2,2 km, B 4,0 km ja A 5,6 km. Kaikkien osallistujien kesken arvotaan joulukinkku, joka noudettavissa Kauhajoelta. ... See MoreSee Less

Katso Facebook

Tänään juniorisuunnistajat saivat kauden päättäjäisissä ansaitut kiitoksensa kuluneesta suunnistuskaudesta. Muistolahjan lisäksi jaettiin mitalit kaupunginmestaruuskilpailuista sekä palkittiin nuoria erityismaininnoilla. Ennen palkintojen jakoa oli mahdollisuus kokeilla yksitellen sisäsuunnistusta ja paistaa ulkona makkaraa.

Vuoden nuoret: Leevi Kiukkonen ja Saana Kuoppala
Tekniikkataiturit: Aaro Haapamäki ja Viljami Heikka
Viestisuunnistajat: Vilma Pentilä ja Konsta Kalliomäki
Lupaukset: Fanni Kiukkonen ja Vilho Pentilä
Kehittyjä: Katri Hallivuori
... See MoreSee Less

Katso Facebook

Sunnuntaina 4.10. suunnistettiin Teuvan Pappilankankaalla Etelä-Pohjanmaan AM-erikoispitkät. Kovaa kuntoa vaativassa kilpailussa Karhulaisista kultamitalin ansaitsivat Siiri Peura sarjassa D16 ja Anita Rantamäki sarjassa D60. Hopean arvoisesti rasteja metsästi Juhani Lehtinen (H45). Antti Jyräkosken (H35) pronssi täydensi vielä sarjaa. Onnea mitalisteille 🥇🥇🥈🥉! ... See MoreSee Less

Katso Facebook

Ylimääräiset syysrastit Lustilassa ma 5.10.klo12 - pe 9.10.klo12. Lähtöpaikka Keevelintietä n.1.8km. Radat 2,8km, 2,1km ja 1,6km. Karttoja saa Kesportista tai sähköpostilla harriolavi52@gmail.com Ei karttamaksua. ... See MoreSee Less

Katso Facebook

Kauden viimeiset iltarastit omatoimirasteina Sotkassa, hiihtostadionilla to-su 24.-27.9. (opastus Sotkantie).

Tarjolla radat A(6.0km), B(4.2km) ja C(2,8km).

Omatoimirastit ovat maastossa sunnuntaihin klo 17 saakka.
Karttoja on myynnissä torstaista lauantaihin Kauhajoen Kesportissa (EPSU-kortti käy tai karttamaksu käteisellä 5€), alle 20-vuotiaille ilmainen.
... See MoreSee Less

Katso Facebook

Kolmen osakilpailun mittainen Kurikka Cup päättyi maanantaina Kurikan keskustorille rakennettuun jännittävään sokkelosuunnistukseen!

Illan lopuksi eri osakilpailujen tulokset ynnättiin yhteen, ja palkinnot cup-menestyksestä jaettiin juhlallisin menoin. Karhulaisista kultaa saivat Vilho Pentilä, Leevi Kiukkonen, Aaro Haapamäki ja Siiri Peura. Pronssille ylsivät Eino Haapamäki, Fanni Kiukkonen ja Pinja Kuoppala. Hienosti cupissa suoriutuivat myös Hilla Nousiainen, Konsta Kalliomäki ja Saana Kuoppala.

Lämmin kiitoksemme cupin järjestämisestä Kaarlo ja Johannes Orhaselle sekä Joakim Savinaiselle tukijoukkoineen!
... See MoreSee Less

Katso Facebook

Iltarasteja on tänä syksynä jäljellä vielä kaksi kertaa.

Tämän viikon omatoimi-iltarastit ovat Lamminmaassa paikallaan to-su 17.-20.9. Opastus rasteille löytyy suunnalta Tokerotie-(mt672) – Lamminmaantie. Tarjolla ovat radat A(4.3km), B(3.0km) ja C(2,1km) ja D(1.2km). Omatoimirastit ovat maastossa sunnuntaihin klo 17 saakka.

Seuraavan viikon iltarastit Sotkassa suunnistetaan to-su 24.-27.9.

Iltarastit toteutetaan siis omatoimirastityylillä (tapahtumat ja tulokset Iltarastikalenterissa). Karttoja on myynnissä torstaista lauantaihin Kauhajoen Kesportissa (EPSU-kortti käy tai karttamaksu käteisellä 5€), alle 20-vuotiaille kartta on ilmainen. Karttoja ei voi enää tilata sähköpostiinsa nettilomakkeella.
... See MoreSee Less

Katso Facebook

Torstaista sunnuntaihin ajanjaksolla 10.-13.9. Iltarastit asettuvat Hyyppään, Teevahaiseen. Aja n. 1km Tervajärventietä, tienvarsipaikoitus (opastuslinkki Tervajärventie, Kauhajoki-Honkajoki kt44).

Ajanotto on paikalla torstaina 10.9. Tarjolla radat A(5.1km), B(3,8km) ja C(2,0km) ja D(1.2km). Omatoimirastit ovat maastossa sunnuntaihin klo 17 saakka.

Karttoja on myynnissä torstaista lauantaihin Kauhajoen Kesportissa (EPSU-kortti käy tai karttamaksu käteisellä 5€), alle 20-vuotiaille ilmainen. Karttoja ei voi enää tilata sähköpostiinsa nettilomakkeella. Ajanottokerroilla karttoja myös torstaisin iltarasteilla.

HUOM! Puulaakisuunnistus iltarastien yhteydessä to 10.9. Kokoa kolmihenkinen joukkue, jossa yksi kiertää A-radan, toinen B- ja kolmas C-radan. Yhteisaika lasketaan. Kolme parasta joukkuetta palkitaan kauden päätöstilaisuudessa.
... See MoreSee Less

Katso Facebook

Perjantai-iltana kisailtiin yösuunnistuksen aluemestaruuksista Ilmajoella. Karhulaisista pronssia saalistivat sarjoissaan Juhani Lehtinen, Harri Laine , Seppo Valli ja Aarno Kallio-Könnö. Nuoriso-osastoa edustivat tyylikkäästi Saana Kuoppala ja Aaro Haapamäki. ... See MoreSee Less

Katso Facebook

Ennen yösuunnistusharkkoja valtaosa junnuistamme ehti kisaamaan kolmen Rasti-Kurikkalaisen nuoren upeasti järjestämän Kurikka Cupin ensimmäiseen osakilpailuun! Kuvat Rasti-Kurikka. ... See MoreSee Less

Katso Facebook

Nuorten treeniporukan yösuunnistusharjoitukset alkamassa! Kun vielä hämärä laskeutuisi, saisi sytyttää lamput ja lähteä rastijahtiin. ... See MoreSee Less

Katso Facebook

Iltarastit to-su 3.-6.9. Autionmaa (opastus Tokerotie, Kauhajoki-Jalasjärvi mt 672 Lamminmaasta) kokonaan omatoimisesti, ei ajanottoa. Tarjolla radat A(5.6km), B(4.6km) ja C(3.3km) ja D(2.2km). Omatoimirastit ovat maastossa sunnuntaihin klo 17 saakka. ... See MoreSee Less

Katso Facebook

Iltarastit to 27.8. Lustila / Keeveli (opastus Lustilantieltä). Ajanotto torstaina klo 17-19. Tarjolla radat A(5.5km), B(4.6km) ja C(2.3km). Samassa yhteydessä kaupunginmestaruuskisat sarjat 16-85v. Sarjojen kolmelle parhaalle mitalit kauden päätöstilaisuudessa syksyllä. Ilmoittautuminen paikan päällä, normaalit iltarastimaksut. Jatkuu omatoimirasteina pe-su 28.-30.8.

Karttoja on myynnissä torstaista lauantaihin Kauhajoen Kesportissa (EPSU-kortti käy tai karttamaksu käteisellä 5€), alle 20-vuotiaille ilmainen. Karttoja ei voi enää tilata sähköpostiinsa nettilomakkeella. Ajanottokerroilla karttoja myös torstaisin iltarasteilla.
... See MoreSee Less

Katso Facebook

Tänään kisailtiin vaativia ratoja suunnistuksen maakuntaviestissä Kurikan Käräjävuorella. Karhun suunnistajia nähtiin miehissä kaksi joukkueellista ja naisissa yksi.
Ennen varsinaista viestiä lähetettiin matkaan maakunnan nuoret toivot uudessa nuorisoviestissä. Meiltä matkaan lähti jopa kuusi lasten joukkuetta, ja nähtiinpä lopuksi huikea maalisuoran kamppailu kullasta kahden oman joukkueemme kesken!

Nuorisoviestin tulokset Karhun osalta:
🥇Fanni Kiukkonen, Leevi Kiukkonen, Konsta Kalliomäki

🥈Vilho Pentilä, Ella Mettälä, Aaro Haapamäki

5. Jussi Niemelä, Pinja Kuoppala, Saana Kuoppala

6. Pyry Hiula, Hilla Nousiainen, Vilma Pentilä

8. Onni Kauhajärvi, Katri Hallivuori, Lauri Peura

17. Eino Haapamäki, Aune Virtanen, Elmeri Turunen

Joukkueita 34 kpl!
... See MoreSee Less

Katso Facebook

Karhun nuoret saivat suunnistusoppia kaksipäiväisellä leirillä heinäkuun alkupuolella. Ensimmäisenä päivänä suunnistettiin Karijoen Paarmanninvuoren sorakuopilla ja toisena päivänä Koskenkorvan hiihtomajan maastoissa korkeuskäyriin ja avokallioalueisiin tutustuen. ... See MoreSee Less

Katso Facebook

6 months ago

Kauhajoen Karhu Suunnistus

Henkilön Kauhajoen Karhu Suunnistus kansikuva ... See MoreSee Less

Katso Facebook

6 months ago

Kauhajoen Karhu Suunnistus

Kauhajoen Karhu Suunnistus ... See MoreSee Less

Katso Facebook
Kategoria(t): Uncategorized. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.