Suunnistuskoulu 2018

 Tervetuloa koko perheen suunnistuskouluun!                                                                                           

Suunnistuskouluun voi osallistua koko perhe; vanhemmat ovat tervetulleita mukaan oppimaan suunnistusta yhdessä lasten kanssa. Suunnistuskoulussa opetellaan suunnistuksen perusasioita ja kierretään lapsille sopivia suunnistusratoja yhdessä ohjaajien opastuksella. Suunnistuskoulu on tarkoitettu 7-12 vuotiaille lapsille. Nuoremmilla lapsilla pitää olla vanhempi tai muu aikuinen mukana.

Suunnistuskoulun hinta on 20e ja se maksetaan käteisellä paikan päällä ensimmäisellä kerralla. Vanhemmilta ei peritä maksua kun he osallistuvat yhdessä lapsen kanssa suunnistuskouluun. Suunnistuskouluun ei sisälly vakuutusta. Varusteiksi riittää säähän sopiva vaatetus.

Suunnistuskoulu kokoontuu iltarasteilla ajalla 24.4.- 17.5. klo 18- n.19.15.

Ensimmäinen kokoontuminen on tiistaina 24.4. klo 18.00 Kauhajoen ammattikoululla. Tämän jälkeen kokoontumiset torstaisin iltarastien yhteydessä.

Suunnistuskoulun kokoontumispaikat:

ti 24.4.           Ammattikoulu, Oppitie

to 3.5.            Sotka, opastus Kauhajoki-Honkajoki tieltä

to 10.5.          Laitasaari, opastus Kauhajoki-Kurikka tieltä

to 17.5.          Kyrönkorpi, opastus Päntäne-Kokonkylä tieltä

Ilmoittautuminen suunnistuskouluun tapahtuu viimeistään 22.4. sähköpostilla: an.lehtinen@luukku.com, tai tekstiviestillä tai soittamalla iltaisin p. 041-446 2960 (Anne Lehtinen). Ilmoita suunnistuskouluun osallistuvan lapsen nimi, ikä ja vanhemman yhteystiedot.

Suunnistuskoulun jälkeen läpi kesän voi jatkaa harrastusta iltarasteilla joka torstai.

Lisätietoja: www.karhusuunnistus.fi