Nuorten harjoitukset 2022

Nuorten vastuuvalmentajina toimivat Harri Laine puh. 0400-297 443 ja Maria Haapamäki puh. 050-3022 747

Lasten ja nuorten alkeisryhmä ja jatkoryhmä harjoittelevat maanantaisin klo 18.30, toukokuussa Sotkassa. Alkeisryhmä on siis noin 6 – 10 vuotiaille. Tapahtuma alkaa suunnistusaiheisella leikillä ja jatkuu taitoharjoituksena. Aiemmin mukana olleet harjoittelevat samaan aikaan. Toukokuussa kokoonnutaan aina samassa paikassa, jatkossa liikutaan muissakin maastoissa, jotta saadaan uusia virikkeitä eivätkä maastot käy liian tutuiksi. Kausi päättyy syyskuun lopussa yösuunnistustapahtumaan.

Alkeiskurssin hinta uusille oppilaille on 50e ja hinta sisältää Karhun hienon suunnistuspaidan. Ensimmäinen kerta on ilmainen tutustumista varten. Sopiva asu on verkkapuku ja lenkkarit. Metsäpoluilla liikkuessa tulee yleensä lämmin. Kengät voivat joskus vähän kastua, mutta kumisaappaat eivät ole tarpeen kuin korkeintaan kunnon sateella. Vanhemmat ovat tervetulleita mukaan maastoon rastijahtiin.

Kokeneemmat nuoret harjoittelevat tiistaisin. Harjoitukset ovat joko Karhun omia tai Kurikan ja Teuvan iltarasteja. Hyvä kokoontumisaika iltarastipaikalla voisi olla klo 18. Yhteiskyytejä kannattaa sopia.

Kauhajoen Karhun iltarastit torstaisin, ovat kaikille avoimia tapahtumia:

  • Iltarasteilla on tarjolla lapsille sopivia ratoja helppoja ratoja;  rastireitti (RR) tai D -rata läpi koko kesän.  Myös aloitteleville aikuisille löytyy sopivia ratoja esim. D tai C -rata.
  • Iltarastien kertamaksu on aikuisilta 6€/kerta (karttamaksu), alle 20-vuotiaille iltarastit ovat ilmaiset.

Rohkeasti vain ottamaan yhteyttä ja mukaan rasteille!