Ohjeet iltarastien järjestäjille

Iltarastiratojen suunnittelijoiden käyttöön on jaostolla kannettava tietokone, johon on ladattu Condes-ratojensuunnitteluohjelma ja karttapohjat. Koneessa on myös ajanottoon tarkoitettu Sportsoftware-ohjelma. Ajanotto-ohjelman käytöstä on hyvät ohjeet (katso yllä), tutustu ohjeisiin ja testaa ohjelmaa kun saat koneen itsellesi, jo ennen torstaita. Lataa kone ja testaa muutenkin, että kaikki laitteet toimii. Jos koet tarvitsevasi apua ajanottolaitteiden kanssa ole jo hyvissä ajoin (useampi viikko ennen omaa järjestämisvuoroasi) yhteydessä esimerkiksi Pauli Iso-Koivistoon niin hän voi opastaa käytössä tai voit tulla esim. iltarasteille jo aiemmin tutustumaan ohjelman käyttöön.

Suunnittele radat hyvissä jollakin ohjelmalla ja toimita radat PDF -muodossa Anne Lehtiselle sähköpostiin (annmalehti@gmail.com) jokainen rata omana tiedostonaan viimeistään iltarastiviikon maanantainta tulostettavaksi. Karttojen nouto sovitaan Annen kanssa. Jos et itse piirrä ratoja koneelle niin toimita paperikarttoihin piirretyt radat Annelle viimeistään viikkoa ennen iltarastikertaasi. Anne tai Pauli vie ratatiedot myös Sportsoftware-ohjelmaan kun kartat ja rastikoodit on saatu,  joten ne on valmiina iltarastipäivänä.

Iltarastien kertamaksu on yli 20-vuotiailta 7(sisältää EMIT-kortin vuokran). Pohjanmaan alueen kausikortti, EPSU-kortti käy maksuvälineenä. Alle 20-vuotiailta emme peri karttamaksua. Heille iltarastit ovat ilmaiset. Lasten rataa lapsen kanssa kiertävältä aikuiselta ei peritä maksua. Iltarasteille tulevilta aikuisilta peritään maksu tai kysytään EPSU -korttia. Heillä pitäisi olla se näyttää vuoden 2023 tarralla (sininen) jos ovat sen maksaneet.

Jos iltarastit jatkuvat omatoimisina loppuviikon niin jätä loput kartat punaiseen postilaatikkoon lähtöpaikalle torstaina ja hae rastit ja postilaatikko pois vasta su klo 18 jälkeen. Emitkapulat voi halutessasi hakea jo aiemmin pois, etenkin on haettava ne jotka ovat esim. lähellä asutusta tai paikalla mistä ne voivat lähteä vääriin käsiin loppuviikon aikana.

Maksuvälineenä käyvät: Käteinen, Smartum, TYKY,  ja Kauhajoen kaupungin liikuntasetelit. Setelin vastaanottajan on tarkistettava, että setelissä on selvästi kirjoitettuna käyttäjän nimi.

Iltarastitulot voi toimittaa jaoston rahastonhoitajalle Matti Viinikalle, tai tilittää jaoston tilille SOP Kauhajoki FI93 4730 4020 1136 36 ja viitteeksi ”Iltarastit pp.kk.vvvv”.