Suunnistuksen alkeiskurssi lapsille alkaen ke 12.5. Sotkassa

Suunnistuksen alkeiskurssi lapsille alkaa pyöriä Kauhajoella. Se on tarkoitettu noin 7-9 vuotiaille, ikärajat eivät ole ehdottomat. Nuorimmille suunnistuksen oppiminen onnistuu suunnilleen samassa iässä lukutaidon kanssa. Koulutuksesta vastaavat Harri Laine ja Maria Haapamäki.

Ensimmäinen kokoontuminen on Sotkan hiihtostadionilla ke 12.5. klo 18.00. Varustuksena paras on verkkapuku ja lenkkarit. Kompassia ei tarvita ja saappaat vain kaatosateen sattuessa. Ryhmä kokoontuu samassa paikassa neljä kertaa, minkä jälkeen suunnistuskoulu jatkuu kesäkuussa aiemmin suunnistaneiden lasten kanssa yhdessä. Silloin harjoituspaikat vaihtelevat.

Kurssi alkaa aina pienellä tervetuliaisleikillä ja lyhyellä teoriapetuksella. Sen jälkeen siirrytään maastoon harjoittelemaan pienissä ryhmissä ohjaajan kanssa. Karttaretki käydään polkuja pitkin eikä eksymisen vaaraa ole. Vanhemmat ovat tervetulleita myös maastoon ja voivat itsekin nauttia opetuksesta.

Kouluun toivotaan ilmoittautumisia pari päivää aiemmin, jotta osaamme tulostaa sopivan määrän karttoja. Ketään ei ajeta pois, vaikka ilmoittautuminen unohtuisikin. Ilmoittautumisia pyydetään sähköpostilla osoitteeseen: karhusuunnistus@gmail.com tai suoraan kouluttajille (Maria puh:0503022747)

Kategoria(t): Uncategorized. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.