Iltarastikausi 2022 päätökseen

Kauden 2022 viimeiset iltarastit järjestettiin to 29.9.22 Sotkan ylämajalta. Kiitos kaikille rasteilla kävijöille ja iltarastien järjestäjille! Nähdään kauden päätöstilaisuudessa! Päätöstilaisuuden ajankohdasta ilmoitetaan myöhemmin.

Iltarastit jatkavat tuttua kaavaa eli iltarastit pidetään pääasiassa torstaisin ja iltarastien jälkeen on mahdollisuus omatoimiseen suunnistamiseen loppuviikon ajan ainakin su klo 18 asti. Karttoja on tänäkin vuonna saatavilla iltarastipäivän lisäksi netin kautta itse tulostettavaksi tai myöhemmin loppuviikolla lähtöpaikalta punaisesta postilaatikosta. Kesportiin ei tänä vuonna toimiteta karttoja.

 

Omatoimirasteja varten iltarastien lähtöpaikalle jätetään punainen postilaatikko josta kartan voi ottaa. Postilaatikossa olevaan vihkoon merkitään osallistujan nimi ja rata sekä karttamaksun maksutapa; kartan voi maksaa voimassa olevalla EPSU kortilla (eli tämän vuoden tarra on ostettuna ja vihkoon merkitään kortin numero), myös jaoston tilille, smartumpayllä (Kauhajoen karhu suunnistus), mobilepayllä (0414462960 Anne Lehtinen) tai jättämällä esim. tykysetelin postilaatikkoon voi maksun maksaa. Mieluiten käteistä ei jätettäisi postilaatikkoon, mutta jos muuten maksaminen ei onnistu tai osasuoritus on tehtävä rahalla niin sitten tasaraha jätetään sinne. Postilaatikossa on rahaa ja seteleitä varten joko kirjekuori tai pieni laatikko. Iltarastien kertamaksu on tänä vuonna 6e.  Alle 20 -vuotiaille iltarastit ovat ilmaiset.

Iltarasteja järjestetään muutamia kertoja kesän aikana yhteistyössä lähiseurojen kanssa joten huomioi nämä kerrat, jolloin iltarastit ovat poikkeuksellisesti joku muu päivä kun torstai ja omatoimirasteissa voi kyseisellä viikolla olla erilainen toimintatapa koska sen hoitaa kyseinen seura. Rastit ovat omatoimisia suunnistuksia varten paikoillaan siis ainakin torstai-illasta lähtien, pyritään ilmoittamaan jos jo aiemminkin on mahdollisuus rasteilla käydä.

TERVETULOA RASTEILLE!

Kategoria(t): Uncategorized. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.