Pyöräsuunnistusta toukokuussa

Kauhajoella järjestetään omatoimipyöräsuunnistusharjoitukset koko toukokuun ajan sekä Sotkassa että Laitasaaressa. Rastit ovat maastossa koko toukokuun ajan. Molempiin maastoihin on suunniteltuna kaksi rataa; A ja B, joista A on vaikeampi ja pidempi. Rastit ovat merkittyinä maastoon puna-valkoisilla heijaistinputkiloilla, joissa on merkittynä myös rastikoodi. Rasteilla ei ole leimasimia.

Rastit voi kiertää ilman aikaa tai voi kokeilla gps-leimausta ja ajanottoa UsynligO sovelluksella. Asenna ohjelma kännykkään jonka voit ladata puhelimesi sovelluskaupasta. Sovellus käyttää hyväksi GPS -paikannusta. Sovelluksesta voit myös itse tulostaa kartan. Kartat on ladattavissa sovelluksessa 1.5. lähtien.

Karttoja voi tilata myös PDF -tiedostona sähköpostiisi laittamalla viestiä osoitteeseen: karhusuunnistus@gmail.com. Varaudu parin päivän viiveeseen.

Lähtöpaikka Sotkassa hiihtostadion ja Laitasaaressa Laitasaaren maja, Laitasaarentie 102, 61860 Harja.

Vapaaehtoinen karttamaksu tilille: Kauhajoen karhu/suunnistus FI93 4730 4020 1136 36. Viestikenttään pyöräsuunnistusrastit

Toukokuun ajan vastaavia omatoimipyöräsuunnistusharjoituksia järjestetään myös muissa lähiseuroissa. Tietoja näistä löytyy eri seurojen sivuilta.

Lisätietoja: Juhani Lehtinen 045 113 56 57

Kategoria(t): Uncategorized. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.